Bocah kodhok: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: '''Bocah kodhok''' (Korea: 개구리 소년, Gaegurisonyeon) minangka klompok limang bocah lanang sing ilang ing Daegu, Korea Selatan tanggal 26 Maret 1991. Woo Cheol-won, Jo Ho-...)
 
 
'''Bocah kodhok''' (Korea: 개구리 소년, Gaegurisonyeon) minangka klompok limang bocah lanang sing ilang ing Daegu, [[Korea Selatan]] tanggal 26 Maret 1991.
 
Woo Cheol-won, Jo Ho-yeon, Kim Young-gyu, Park Chan-in lan Kim Jong-sik, umur antara 9 lan 13 taun, ilang sawise nggoleki endhog salamander ing pinggiran sisih kulon Daegu nalika preinan umum. KehilanganIlange bocah-bocah kasebut entuk perhatian akeh lan nyebabake rame media nasional, lan Presiden Roh Tae-woo mrentah supaya akeh wong polisi lan militer golek wongbocah-wongbocah mau.
 
Ing tanggal 26 September 2002, sisa-sisa bocah-bocah lanang ditemokake ing sacedhake papane golek endhog, lan sawetara nuduhake tandha trauma gaya tumpul. Penyelidikan kasebut durung mesthi lan teori-teori akeh babagan tiwas. Kasus kasebut isih durung dimangerteni. Ing taun 2006, kasus iki kadaluarsa..<ref name="statuteoflimitations">{{Cite web|url=http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2006/03/24/2006032461036.html|title=Statute Runs Out for Unsolved 'Frog Boys' Murder|date=24 March 2006|accessdate=15 July 2011|publisher=Chosun Daily|archive-url=https://web.archive.org/web/20120910053015/http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2006/03/24/2006032461036.html|archive-date=2012-09-10|url-status=dead}}</ref> Nanging, ing 2015, Majelis Nasional milih mbusak undang-undang watesan babagan pembunuhan tingkat pertama, mbukak kemungkinan tuduhan pidana yen tersangka ditemokake.<ref>{{Cite web|date=2015-07-25|title='Cold cases' may walk again as South Korea removes statute of limitations on murder|url=https://www.scmp.com/news/world/article/1843628/south-korea-removes-statute-limitations-murder|access-date=2020-08-29|website=South China Morning Post|language=en}}</ref>
Naraguna anonim