Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 sasi kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Tepas menyang Wikipedia:Pendhapa
c (Melindungi "Tepas" ([Besut=Namung opsis (operator sistem)] (salaminipun) [Pamindhahan=Namung opsis (operator sistem)] (salaminipun)))
c (Wirjadisastra ngalih kaca Tepas menyang Wikipedia:Pendhapa)
63.840

besutan