Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (→‎Desa-Desa: typo)
# [[Nengahan, Bayat, Klathèn|Nengahan]]
# [[Ngerangan, Bayat, Klathèn|Ngerangan]]
# [[PasebanPaséban, Bayat, Klathèn|PasebanPaséban]]
# [[Talang, Bayat, Klathèn|Talang]]
# [[Tawangreja, Bayat, Klathèn|Tawangreja]]
 
{{rintisan}}
{{Kecamatan Bayat}}
{{Kabupaten Klaten}}
 
78.624

besutan