Silesia: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: Kekaisaran → Kamaharajan (2))
c (→‎top: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kamaharajan [[Jerman]] kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kamaharajan Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polen]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku tlatah ing [[ÉropahÉropa Tengah]] utawa [[ÉropahÉropa Wétan]].
 
Tlatah iki saiki binagi antara [[Jerman]], [[Polen]] lan [[Cékia]].
773

besutan