Kanadha: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
N219 ngalih kaca Kanadhah menyang Kanadha kanthi nindhihi alihan
c (→‎top: éjaan, replaced: Amérikah → Amérika using AWB)
c (N219 ngalih kaca Kanadhah menyang Kanadha kanthi nindhihi alihan)
9.492

besutan