Serena Williams: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
éjaan, replaced: Amérikah → Amérika (7) using AWB
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (7) using AWB)
Tenger: Dibalèkaké
c (éjaan, replaced: Amérikah → Amérika (7) using AWB)
Tenger: Pambalèkan manual
 
|image= [[Gambar:Serena Williams July 2008.jpg|200px]]{{br}}<small>Williams sajeroning [[Tim tenis donya]] taun 2008</small>
|country= {{USA}}
|residence= [[Palm Beach Gardens, Florida]], [[AmérikahAmérika Sarékat|AS]]
|datebirth= {{birth date and age|mf=yes|1981|9|26}}
|placebirth= [[Saginaw, Michigan]], AmérikahAmérika Sarékat
|height= {{height|m=1.75}}
|weight = {{convert|150|lb|abbr=on}}
{{MedalGold | [[Olimpiade Beijing 2008]] | [[Tenis ing Olimpiade 2008|Ganda]]}}
{{MedalBottom}}
'''Serena Jameka Williams''' ({{lahirmati|[[Saginaw, Michigan]], AmérikahAmérika Sarékat|26|9|1981}}) iku wong [[Afro-Amérika]] sing dadi petenis tunggal putri profésional donya, lan uga mantan petenis tunggal putri No. 1 donya versi ''[[Women's Tennis Association]]'' (WTA). Serena iku sadulur enom saka juara tenis putri donya uga ya iku [[Venus Williams]]. Petenis putri kulit ireng kanthi dedeg 175&nbsp;cm iki manggon ing [[Palm Beach Gardens]], [[Florida]], [[AmérikahAmérika Sarékat]].
 
Petenis putri [[AmérikahAmérika Sarékat]] iki lair ing [[Saginaw]], [[Michigan]], [[AmérikahAmérika Sarékat]] lan nyemplung ing jagad tenis pro wiwit [[September]] [[1995]]. Serena ngraih peringkat siji donya kanggo sig sapisanan tanggal [[8 Juli]] [[2002]].
 
== Réferènsi ==
 
{{DEFAULTSORT:Williams, Serena}}
[[Kategori:Petenis AmérikahAmérika Sarékat]]
 
 
721

besutan