Andi Mallarangeng: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Amérikah → Amérika using AWB
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
Tenger: Dibalèkaké
c (→‎top: éjaan, replaced: Amérikah → Amérika using AWB)
Tenger: Pambalèkan manual
 
'''Andi Alifian Mallarangeng''' ({{lahirmati|[[Kutha Makassar|Makassar]], [[Sulawesi Kidul]]|14|3|1963}}).<ref name="internet2">[http://kepustakaan-presiden.pnri.go.id/ministers/popup_biodata_pejabat.asp?id=629 kepustakaan-presiden.pnri.go.id](dipunundhuh tanggal 22 Agustus 2011)</ref> Andi Mallarangeng iku pengamat [[pulitik]] [[Indonésia]] kang njabat dadi [[Mantri Pemuda dan Olah Raga Républik Indonésia|Mantri Pemuda lan Olah Raga]] ing [[Kabinet Indonésia Bersatu II]].<ref name="internet1"/> Andi Mallarangeng uga njabat dadi [[juru bicara Présidhèn|juru bicara kepresidenan]] kanggo [[Présidhèn Républik Indonésia|Présidhèn]] [[Susilo Bambang Yudhoyono]].<ref name="internet1"/> Saliyané iku, Andi uga njabat kanthi mimpin redaksi situs web présidhèn Susilo Bambang Yudhoyono.<ref name="internet1"/>
 
Andi Alifian Mallarangeng éntuk gelar ''Doctor of Philisophy'' ing babagan ngèlmu pulitik saka ''[[Northern Illinois University]]'' (NIU) Dekalb, Illinois, [[AmérikahAmérika Sarékat]] nalika taun [[1997]].<ref name="internet1"/> Ing [[universitas]] kang padha iki, Andi uga éntuk gelar ''Master of Science'' ing babagan [[sosiologi]].<ref name="internet1"/> Déné gelar Drs Sosiologi ditampa saka [[Fisipol]] [[Universitas Gajah Mada]], [[Yogyakarta]] nalika [[taun]] [[1986]].<ref name="internet1"/>
 
Wiwit dadi mahasiswa Fisipol UGM, Andi duwé gegayuhan kepèngin dadi [[dhosén]].<ref name="internet1"/> Pungkasané pangimpèn iki kaleksanan, Andi dadi dhosèn ing [[Universitas Hasanuddin]] nalika taun [[1988]]-[[1999]] lan ing [[Institut Ilmu Pamaréntahan]] nalika taun [[1999]]-[[2002]].<ref name="internet1"/>
720

besutan