Pratélan kutha ing Ostenrik: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
c
éjaan, replaced: Austria → Ostenrik (5) using AWB
c (Wirjadisastra ngalih kaca Daftar:kutha ing Austria menyang Pratélan kutha ing Ostenrik)
c (éjaan, replaced: Austria → Ostenrik (5) using AWB)
 
'''Daftar''' kutha ing AustriaOstenrik.
 
== Jeneng kutha ==
* [[Bad Aussee]]
* [[Bad Ischl]]
* [[Baden, AustriaOstenrik|Baden]]
* [[Bischofshofen]]
* [[Bludenz]]
* [[Graz]]
* [[Hallein]]
* [[Hallstatt, AustriaOstenrik|Hallstatt]]
* [[Hartberg]]
* [[Hollabrunn]]
* [[Horn, AustriaOstenrik|Horn]]
* [[Imst]]
* [[Innsbruck]]
 
[[Kategori:Dhaptar]]
[[Kategori:AustriaOstenrik]]
9.492

besutan