Gerty Cori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
c
→‎Pagesangan Awal: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB
c (éjaan, replaced: Amérikah → Amérika (4) using AWB)
c (→‎Pagesangan Awal: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB)
 
 
== Pagesangan Awal ==
dr. Cori lair nalika tanggal [[15]] [[Agustus]] [[1896]] wonten ing [[Praha]], ingkang wekdal punika minangka péranganing [[Kamaharajan]] [[AustriaOstenrik]]-[[Hungaria]]. Piyambakipun minangka ingkang palng sepuh saking 3 putri Martha lan Otto Radnitz, manajer [[pabrik gula]]. Kulawarga punika [[Yahudi]] lan piyambakipun dipundhidhik déning guru privat.<ref name="internet 3">[http://www.nlm.nih.gov/changingthefaceofmedicine/physicians/biography_69.html]</ref>
Nalika yuswanipun 16 taun lan dipunprabawai déning pakdhénipun, ingkang minangka [[profesor]] [[kadhokteran anak]] wonten ing [[Universitas Praha]], Cori milih sinau [[kadhokteran]]. Piyambakipun lulus kanthi gelar dhokter nalika taun [[1920]].
 
9.492

besutan