Bakso: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
→‎Bakso ing nagara-nagara liya: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku (5) using AWB)
c (→‎Bakso ing nagara-nagara liya: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB)
 
# [[Dhénemarken]]. Bakso misuwur kanthi jeneng ''frikadeller'' lan padatan digorèng, digawé saka daging [[sapi]], [[babi]], [[bawang]], [[endhog]], [[uyah]], lan [[mrica]] diwangun kaya [[bal]].<ref name="internet1" />
# [[Jerman]]. Bakso diarani ''Frikadellen'' utawa ''Fleischpflanzerl'' utawa ''Fleischküchle''.<ref name="internet1" /> Kang paling misuwur yaiku bakso [[Jerman]] ''Königsberger Klopse'' kang isiné [[anchovy]] utawa gerèh lan dipangan nganggo [[saos]] caper.<ref name="internet1" />
# [[AustriaOstenrik]]. Bakso gorèng diarani ''Fleischlaibchen'' utawa ''Fleischlaberl''.<ref name="internet1" />
 
== Bahan nggawé bakso ==
9.492

besutan