Silesia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB
c (→‎top: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kamaharajan [[Jerman]] kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kamaharajan AustriaOstenrik-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polen]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku tlatah ing [[Éropa Tengah]] utawa [[Éropa Wétan]].
9.492

besutan