Cékoslowak: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Slowakia → Slowak (5) using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Slowakia → Slowak (5) using AWB)
 
|s1 = Républik Républik Céko
|flag_s1 = Flag of the Czech Republic.svg
|s2 = SlowakiaSlowak
|flag_s2 = Flag of Slovakia.svg
|image_flag = Flag of the Czech Republic.svg
|calling_code = 42
|footnotes = Saiki kodhe [[ISO 3166-3]]:        CSHH
|footnotes2 = Kodhe tèlpon 42 wis pènsiun ing Mangsa Adhem 1997. Manéka nomer dibagi manèh, lan bali dialokasikaké ing antarané [[Républik Républik Céko]], [[SlowakiaSlowak]] lan [[Liechtenstein]].
}}
'''Cékoslowakia''' ('''Céko-SlowakiaSlowak''') utawa sok-sok diéja minangka '''Cékoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa SlowakiaSlowak]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[nagara]] ing [[Éropa]] Tengah kang madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], nagara iki pecah kanthi damai dadi [[Cékia]] lan [[SlowakiaSlowak]], kang sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== Uga delengen ==
9.492

besutan