8 Novèmber: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Slowakia → Slowak (2) using AWB
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
c (→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Slowakia → Slowak (2) using AWB)
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1937]]-Paméran [[Nazi]] ''Der ewige Jude'' ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing [[München]].
* [[2009]]-[[SlowakiaSlowak]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
* [[2009]]-[[SlowakiaSlowak]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
 
9.492

besutan