Leche frita: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Leche frita")
 
 
 
Minangka manis sing digawe ing omah, ana macem-macem variasi resep babagan cara nyiyapake lan ''nyedhiyakake leche frita'' . Kabeh padha duwe [[Godhog|rasa mateni]] susu karo gula, teken kayu manis lan kadang [[Kulit jeruk|semangat lemon]] . Ing mangkuk, glepung, gula lan [[Kuning endhog|kuning telur]] dicampur lan susu gula diwutahake. Campuran kasebut diaduk nganti kabeh wis dicampur kanthi apik. Ramuan iki banjur dimasak kanthi panas sedhengan nganti kenthel. Adonan sing digawe saiki bisa dicithak dadi [[Sigaran kupat|bentuk bunder, persegi panjang utawa rhombical]], digulung ing endhog aduk, ditutupi glepung banjur digoreng. Sadurunge disajikake, kaca nganggo gula lan disiram karo kayu manis.
 
== Rujukan ==
8.591

besutan