Baicoli: Béda antara owahan

1.046 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Baicoli"
(Digawé kanthi mertal kaca "Baicoli")
 
(Ora ana béda)
8.591

besutan