Kacamatan: Béda antara owahan

117 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
nambahi sathithik lan njarwakake.
(→‎Liyane: Dan di yogyakarta di sebut kematren.)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (nambahi sathithik lan njarwakake.)
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
==Liyane==
 
Istilah kacamatan iki ing provinsi [[Acèh]] diarani sagoe cut. Banjur ing Tanah Papua diarani distrik. danIng di[[Daérah yogyakartaIstiméwa disebutYogyakarta]] Kematrendiarani kematren (ing Kutha Ngayogyakarta) lan kapanewon (Kabupaten Gunungkidul, Kulonpraga, Bantul, lan Sleman).
 
== Uga delengen ==
10

besutan