Olahan legi: Béda antara owahan

39 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Confectionery")
 
 
[[Barkas:Gomitas forma fruta.jpg|jmpl|Manisan kang legi]]
 
[[Barkas:Krokan.jpg|jmpl| Kransekake iki minangka gula roti panggang tradisional Skandinavia.]]
Olahan legi yaiku seni nggawe '''panganan lagi''', panganan sing sugih gula lan [[karbohidrat]] . Definisi sing tepat angel. <ref>{{Cite book|url=https://books.google.com/books?id=RL6LAwAAQBAJ&pg=PA213|title=The Oxford Companion to Food|last=Davidson|first=Alan|publisher=Oxford University Press|year=2014|isbn=9780199677337|location=|page=213}}</ref> Nanging, umume, panganan manisan dipérang dadi rong kategori wiyar lan rada tumpang tindih, '''roti panggang''' lan '''gula gula.''' <ref>{{Cite book|url=https://books.google.com/books?id=akYLOTMdCSEC&pg=PA106|title=Dictionary of Food Science and Technology|date=2009|publisher=Wiley–Blackwell|isbn=9781405187404|editor-last=International Food Information Service|edition=2nd|location=Chichester, U.K.|page=106}}</ref> Kue roti [[Manggang|bakar]], uga diarani '''permen glepung''', kalebu kue-kue sing umume, kue-kue, lan roti [[Manggang|panggang sing]] padha.
 
8.591

besutan