Bocah-bocah mripat ireng: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: thumb '''Bocah-bocah sing matane ireng''' (utawa bocah sing mripat ireng) minangka legenda dhemit ing Amerika sing awujud bocah umure a...)
 
 
[[File:Black eyes by megamoto85 (cropped).jpg|thumb]]
'''Bocah-bocah sing matanemata ireng''' (utawa bocah sing mripatmripate ireng) minangka legenda dhemit ing Amerika sing awujud bocah umure antarane 6 lan 16 taun,<ref name=":0">{{Cite web|url=https://www.snopes.com/fact-check/black-eyed-children/|title=FACT CHECK: White-Eyed Children|last=Mikkelson|first=David|website=[[Snopes]]|access-date=2019-03-11}}</ref> kulite pucet lan mripate ireng, sing sering dilaporake katon ngendhekake kendharaan, utawa ditemokake ing ngarep lawang omah omah.<ref name="DailyDot">{{cite web|url=http://www.dailydot.com/culture/definitive-guide-creepypasta-slender-man/|title=The definitive guide to creepypasta—the Internet’s “scariest” urban legends|last1=Romano|first1=Aja|website=The Daily Dot|access-date=21 November 2014}}</ref><ref name="randi.org">{{cite web|url=http://web.randi.org/swift/behind-black-eyes-reports-of-spooky-black-eyed-kids|title=Behind black eyes: Reports of spooky black-eyed kids|last1=Hill|first1=Sharon|website=JREF|publisher=randi.org|access-date=30 September 2014}}</ref><ref>{{Cite news|url=https://www.news.com.au/technology/science/black-eyed-children-real-or-just-a-creepy-myth/news-story/988409b3f5a67b3592a09159e1b31ba0|title=Black eyed children: Real, or just a creepy myth?|last=Clench|first=Sam|date=19 November 2013|work=NewsComAu|access-date=2019-03-11}}</ref>
 
== Rujukan ==
Naraguna anonim