Kulup: Béda antara owahan

270 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Menghapus pengalihan ke Palanangan)
Tenger: Ngilangi alihan
 
|Lymph =
}}
 
'''Kulit kulup''' yaiku lipatan jaringan otot alus, saluran pembuluh getih, saraf, kulit, lan bagean membran lendhut saka [[palanangan]] sing nutupi lan nglindhungi zakar glans lan meatus urin.[<ref>{{cite book |last1=Kirby |first1=Roger |last2=Carson |first2=Culley |last3=Kirby |first3=Michael | name-list-style = vanc |title=Men's Health|publisher=Informa Healthcare|year=2009|isbn=978-1]-4398-0807-8|edition= 3rd|location=New York|pages=283|oclc=314774041}}</ref> Kulup iku seluler, cukup dawa, lan tumindak minangka pelumas alami. Kulup uga diterangake minangka prepuce, istilah sing luwih jembar kanthi teknis sing uga kalebu [[tudhung klitoris]] ing wanita, kulup kasebut kanthi homologis embrio.
 
== Rujukan ==
Naraguna anonim