Beksan Golèk Ayun-ayun: Béda antara owahan

67 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
Removing Golek_Ayun-Ayun.jpg, it has been deleted from Commons by Magog the Ogre because: per c:Commons:Deletion requests/Files uploaded by Rassln.
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Removing Golek_Ayun-Ayun.jpg, it has been deleted from Commons by Magog the Ogre because: per c:Commons:Deletion requests/Files uploaded by Rassln.)
[[Barkas:Golek Ayun-Ayun.jpg|jmpl|250px|Béksan Golék Ayun-Ayun]]
'''Golék Ayun-Ayun''' utawi '''Béksan Golék Ayun-Ayun''' inggih punika salah satunggaling beksan ingkang saking [[Keraton Yogyakarta|Keraton Ngayogyakarta Hadiningrat]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta|Daerah Istimewa Ngayogyakarta]]. Beksan punika dipun-ginakaken kanggé panyambutanipun tamu agung wonten ing salah satunggaling upacara. Beksan punika karipta déning [[Romo Sas]] nalika taun 1976.<ref>{{id}}{{Cite web|title=Gelar Tari Klasik Yogyakarta|url=http://sosbud.kompasiana.com/2011/04/28/gelar-tari-klasik-yogyakarta/|access-date=20 Oktober 2012}}</ref>
Beksan punika ngandharaken kaendhanaipun tiyang èstri nalika nembé macak.<ref>{{id}}{{Cite web|title=Tari Klasik Yogyakarta Dari Yayasan Pamulangan Beksan Sasmita Mardawa|url=http://suarajogja.net/2010/04/19-tari-klasik-gaya-yogyakarta-dari-yayasan-pamulangan-beksa-sasminta-mardawa/|access-date=20 Oktober 2012}}</ref>
3.102

besutan