Widyawati: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (sakedhik)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang suksès awit dasawarsa 1970-an lan 1980-an, Jenengé wiwit kondhang nalika mbintangi Yuli ninging filem ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diparagakaké déning [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi juru main filem kang kondhang ninging taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
DunyaDonya filem ora namung nggawé dhèwèké kondhang, nanging uga nemu pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ninging tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ninging [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>
 
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing filem ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
69

besutan