Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
(+desa2)
c (→‎Prakata: typo)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Delanggu''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
== Desa-Desa ==
78.624

besutan