Setatsiyun Jatibarang: Béda antara owahan

5.037 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{infobox stasiun | name = Jatibarang | tinggi = +8 m | kode = JTB | image = "+arya+"_Jatibarang_Train_Station_ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀_ꦗꦠꦶꦧꦫꦁ_stasiun_Jatibarang_2019.j...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
'''Setatsiyun Jatibarang (JTB)''' yaiku [[setatsiyun sepur]] kelas gedhe tipe C sing terletak ing [[Jatibarang, Indramayu]]; terletak ing Dalan Mayor Sangun, ngarep Pasar [[Jatibarang, Jatibarang, Indramayu|Jatibarang]]. Setatsiyun sing terletak ing kadhuwuran +8 meter iki klebu [[Daerah Operasi III Cirebon]] lan marupakan setatsiyun aktif terbesar dan teramai ing [[Kabupaten Indramayu]]. Setatsiyun iki nduwe lima jalur sepur karo jalur 2 lan 3 marupakan sepur lurus.
 
== Layanan sepur ==
=== Panumpang ===
==== Kelas eksekutif ====
* [[Sepur Argo Cheribon|Argo Cheribon]], menyang [[Setatsiyun Gambir|Jakarta]] lan menyang [[Setiap Cirebon|Cirebon]] (wonten kelas eksekutif jinis ''luxury'')
* [[Sepur Bima|Bima]], menyang [[Setatsiyun Gambir|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Surabaya Gubeng|Surabaya]] liwat [[Setatsiyun Yogyakarta|Yogyakarta]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]]
* [[Sepur Purwajaya|Purwojaya]], menyang [[Setatsiyun Kroya|Kroya]] bersambung [[Setatsiyun Cilacap|Cilacap]]
 
==== Kelas campuran ====
* [[Sepur Argo Cheribon|Argo Cheribon]], menyang [[Setatsiyun Gambir|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Cirebon|Cirebon]] (kajaba sepur 28F)-[[Setatsiyun Tegal|Tegal]] (eksekutif-ekonomi plus)
* [[Sepur Singasari|Singasari]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Blitar|Blitar]] liwat [[Setatsiyun Purwakerta|Purwokerto]]-[[Setatsiyun Lempuyangan|Yogyakarta]]-[[Setatsiyun Purwasari|Solo]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]] (eksekutif-ekonomi plus)
* [[Sepur Gaya Baru Malam Selatan|Gaya Baru Malam Selatan]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Surabaya Gubeng|Surabaya]] liwat [[Setatsiyun Purwakerta|Purwokerto]]-[[Setatsiyun Yogyakarta|Yogyakarta]] (eksekutif-ekonomi plus)
* [[Sepur Jayabaya|Jayabaya]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Malang|Malang]] liwat [[Setatsiyun Semarang Poncol|Semarang]]-[[Setatsiyun Pasar Turi|Surabaya]] (eksekutif & ekonomi plus)
* [[Sepur Brantas|Brantas]], tujuan [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Kadhiri|Blitar]] liwat [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]]-[[Setatsiyun Sala Jebres|Solo]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]]
* [[Sepur Gumarang|Gumarang]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Pasar Turi|Surabaya]] (eksekutif-bisnis)
* [[Sepur Fajar/Senja Utama Sala|Fajar Utama Solo]], menyang [[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]] (eksekutif-ekonomi premium)
* [[Sepur Mataram|Mataram]], tujuan [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]] (eksekutif-ekonomi premium)
*[[Sepur Gajahwong|Gajahwong]], menyang [[Setatsiyun Lempuyangan|Yogyakarta]] (eksekutif & ekonomi plus)
* [[Sepur Fajar/Senja Utama Yogya|Fajar Utama YK]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] (eksekutif-ekonomi premium)
*[[Sepur Fajar/Senja Utama Yogya|Senja Utama YK]], menyang [[Setatsiyun Yogyakarta|Yogyakarta]] (eksekutif-ekonomi premium)
* [[Sepur Ciremai|Ciremai]], menyang [[Setatsiyun Cikampek|Cikampek]] bersambung [[Setatsiyun Bandung|Bandung]] lan menyang [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]] (eksekutif-bisnis)
* [[Sepur Sawunggalih|Sawunggalih (jadwal esuk)]], menyang [[Setatsiyun Kuthaarja|Kutoarjo]] (eksekutif-ekonomi premium)
*[[Sepur Tawang Jaya|Tawang Jaya Premium]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]] (eksekutif-ekonomi plus/premium)
 
==== Kelas ekonomi premium ====
* [[Sepur Jayakarta|Jayakarta]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Surabaya Gubeng|Surabaya]] liwat [[Setatsiyun Cirebon|Cirebon]]-[[Setatsiyun Purwakerta|Purwokerto]]-[[Setatsiyun Lempuyangan|Yogyakarta]]-[[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]]
* [[Sepur Kertajaya|Kertajaya]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Pasar Turi|Surabaya]] liwat [[Setatsiyun Semarang Poncol|Semarang]]-[[Setatsiyun Bajanegara|Bojonegoro]]
* [[Sepur Kutojaya Lor|Kutojaya Utara]], menyang [[Setatsiyun Jakarta Kota|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Kuthaarja|Kutoarjo]] liwat [[Setatsiyun Cirebon Prujakan|Cirebon]]-[[Setatsiyun Purwakerta|Purwokerto]]
 
==== Kelas ekonomi plus ====
* [[Sepur Jaka Tingkir|Jaka Tingkir]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Purwasari|Solo]]
* [[Sepur Menoreh|Menoreh]], menyang [[Setatsiyun Jakarta Kota|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]]
 
==== Kelas ekonomi ====
* [[Sepur Matarmaja|Matarmaja]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Malang|Malang]] liwat [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]]
* [[Sepur Tawang Jaya|Tawang Jaya]], menyang [[Setatsiyun Semarang Poncol|Semarang]]
* [[Sepur Tegal Ekspres|Tegal Ekspres]], menyang [[Setatsiyun Pasar Senen|Jakarta]] lan menyang [[Setatsiyun Tegal|Tegal]]
 
=== Papasan lan persusulan ===
* [[Sepur Argo Cheribon]] menyang [[Stasiun Cirebon|Cirebon]] (KA 32F) berpapasan karo [[Sepur Argo Bromo Anggrek]] tujuan [[Stasiun Gambir|Jakarta]] (KA 3) yang melintas langsung
* [[Kereta api Bima|KA Bima]] tujuan [[Stasiun Gambir|Surabaya]] (KA 76) berpapasan dengan [[Kereta api Argo Muria|KA Argo Muria]] tujuan [[Stasiun Gambir|Jakarta]] (KA 13) yang melintas langsung
* [[Kereta api Matarmaja|KA Matarmaja]] tujuan [[Stasiun Pasar Senen|Jakarta]] (KA 281) berpapasan dengan [[Kereta api Argo Lawu|KA Argo Lawu]] tujuan [[Stasiun Solo Balapan|Solo]] (KA 8) yang melintas langsung
 
== Pratuduh rujukan ==
817

besutan