Wikipédia:Artikel pethingan/2021 06: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
|image = WLANL - Pachango - Tropenmuseum - Kop Borobudur.jpg
|width = 150
|caption = Endhas sakaEndhasing reca Buddha ing Barabudhur kang kapajang ing Tropenmuseum, Amsterdam.
|title =
|alt =
63.849

besutan