Sepur Gaya Baru Malam Selatan: Béda antara owahan

566 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Tenger: Dibalèkaké Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Dibalèkaké Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|}
 
== DataPratuduh tehnisrujukan ==
{| class="wikitable" style="margin-bottom: 10px;"
! Rute
| [[Setatsiyun Pasar Senen|Pasar Senèn]]-[[Setatsiyun Surabaya Gubeng|Surabaya Gubeng]], mangkat-mulih.
|-
! Seri
|
* 1 Lokomotif CC 206
* 3 Sepur Kelas Éksekutif (K1 SDT)
* 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3/MP3 SDT)
* 6 Sepur Kelas Ékonomi Plus (K3 SDT)
|-
! Angka kursi
|844 kursi
|-
! Tarif
| Rp 165.000,00 - Rp 304.000,00 dinggo kelas ekonomi lan Rp 108.000,00 - Rp 450.000,00 dinggo kelas eksekutif
|}
 
 
[[Kategori:Artikel garapan ing WikiLatih Jawa]]
[[Kategori:Artikel garapan ing WikiLatih Jawa 1]]
821

besutan