Sop: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku (2) using AWB)
 
| other =
}}
[[Barkas:BUMBU SAYUR SOP.png|jmpl|Resep bumbu sayur sop]]
 
'''Sop''' yaiku [[jangan]] kang ana duduhé. Sop digawé saka janganan yaiku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbuné digawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh karebèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop iku yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], janganan kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. Janganan lan daging diwènèhi miturut seléra. Lumrahé ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
32

besutan