Setatsiyun Gundih: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Setatsiyun Gundih (GD)''' marupakan [[setatsiyun sepur]] kelas I<!-- KELAS STASIUN INI SUDAH SESUAI DENGAN BUKU INFORMASI DJKA, JANGAN DISUNTING LAGI! --> sing letake ing [[Geyer, Geyer, Grobogan]]. Setatsiyun sing letake pada kadhuwuran +54 m iki marupakan setatsiyun sepur aktif sing letake paling kidul ing [[Daerah Operasi IV Semarang]]. Setatsiyun iki marupakan setatsiyun percabangan watara jalur sing minuju [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang]], [[Setatsiyun Gambringan|Gambringan]], lan [[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]]. Keloro rel bertemu ingning sebelah kidul setatsiyun.
{{infobox stasiun
| name = Gundih
| kode = GD
| image = Stasiun Gundih 2019.jpg
| caption = TampakTampilan ngarep Setatsiyun Gundih, 2019
| prov = Jawa Tengah
| kabupaten = Grobogan
| kecamatan kabupaten = Geyer
| kelurahan kabupaten = Geyer
| kodeposkodhepos = 58172
| open = 10 Februari 1870
| original = [[Nederlandsch-Indische Spoorweg Maatschappij]]
817

besutan