Wikipedia:Penggunaan wajar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 sasi kepungkur
c
Bennylin ngalih kaca Wikipedia:Fair use menyang Wikipedia:Penggunaan wajar: yen durung ana padanane ing b. Jawa, mendhing b. Indonesia tinimbang Enggris
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bennylin ngalih kaca Wikipedia:Fair use menyang Wikipedia:Penggunaan wajar: yen durung ana padanane ing b. Jawa, mendhing b. Indonesia tinimbang Enggris)
4.280

besutan