Pratélaning nagara wisésa: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (éjaan, replaced: Rusia → Ruslan (16), Islandia → Èslan (2), Belarus → Bélarus (2) using AWB)
c
{{Deleng uga|Pratélan nagara}}
'''Pratélan''' iki awujud '''pratélan nagara''' lan tlatah jinis liyané. Pratélan ing ngisor iki kaimpun adedhasar alfabét lan ngemot sakabèhaning [[#Nagara-nagara wisésa|nagara wisésa]], [[#Nagara-nagara kanthi pangakuan kawates|nagara kanthi pangakuan winates]], lan wewengkon jinis liyané.
 
4.280

besutan