Astronomi: Béda antara owahan

295 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: antarane → antarané, ilmu → ngèlmu, utowo → utawa, elmu → ngèlmu, removed: == Prakata ==)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[Barkas:Andromeda Galaxy (with h-alpha).jpg|jmpl|Galaxy Andromeda minangka galaksi spiral udakara udakara 2,5 yuta taun cahya ing rasi lintang Andromeda. Gambar iki uga nuduhake Objek Messier 32 lan 110, uga NGC 206 (mega lintang sing padhang ing Galaxy Andromeda) lan lintang Nu Andromedae.]]
'''Astronomi''' (saking [[basa Yunani]]: αστρονομία = άστρον + νόμος, ''astronomia = astron + nomos'', "hukum lintang") punika, ngèlmunipun sadaya badan-badan ingkang wonten [[langit]] utawi akasa. Ngèlmu punika sampun kina sanget, tiyang-tiyang Yunani kina sampun katarik. Ngèlmu punika wiyar sanget.
 
12

besutan