Setatsiyun Klaten: Béda antara owahan

592 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: '''Setatsiyun Klaten (KT)''' yaiku stasiun kereta api kelas 1 seng manggon neng Tonggalan, Klaten Tengah, Kabupaten Klaten ning kadhuwuran +15...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
'''Setatsiyun Klaten (KT)''' yaiku [[stasiunsetatsiyun kereta apisepur]] kelas 1 sengsing manggon nengning [[Tonggalan, Klaten Tengah, Klaten|Tonggalan, Klaten Tengah, Kabupaten Klaten]] ning kadhuwuran +151 m. Setatsiyun iki klebu ning [[Daerah Operasi VI Yogyakarta]]. Setatsiyun iki cedhak karo dalan lingkar njobo [[Kabupaten Klaten]] lan Terminal Ir. Soekarno ning sebelah kidul.
{{infobox stasiun
| name = Klaten
| tinggi = +151 m
| kode = KT
| image = Stasiun Klaten 2020.jpg
| caption = Setatsiyun Klaten, 2020
| prov = Jawa Tengah
| kabupaten = Klaten
| kelurahan kabupaten= Tonggalan
| alamat = Dl. K.H. Samanhudi 53
| kodeposkodhepos = 57412
| lintang =
| bujur =
| oldname = Station Klatten
| othername =
| operator = [[PT. Kereta Api Indonesia]] <br> [[Daerah Operasi VI Yogyakarta]]
| class = 1
| nomer = 3110
| kilometer = km 219+168 lintas [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang Tawang]]–[[Setatsiyun Brumbung|Brumbung]]–[[Setatsiyun Gundih|Gundih]]–[[Setatsiyun Sala Balapan|Solo Balapan]]–[[Setatsiyun Tugu Yogyakarta|Yogyakarta]]
| line = [[Sepur Argo Lawu|Argo Lawu (reguler & fakultatif)]], [[Sepur Argo Dwipangga|Argo Dwipangga (reguler & fakultatif)]], [[Sepur Gajayana|Gajayana Tambahan]], [[Sepur Singasari|Singasari]], [[ Sepur Gaya Baru Malam Selatan|Gaya Baru Malam Selatan]], [[Sepur Ranggajati|Ranggajati]], [[Sepur Wijayakusuma|Wijayakusuma]], [[Sepur Bangunkarta|Bangukarta]], [[Sepur Fajar/Senja Utama Sala|Fajar/Senja Utama Sala]], [[Sepur Mataram|Mataram]], [[Sepur Lodaya|Lodaya]], [[Sepur Sancaka Lor|Sancaka Lor]], [[Sepur Malioboro Ekspres|Malioboro Ekspres]], [[Sepur Sancaka|Sancaka (jadwal esuk arah Yogyakarta & wengi arah Surabaya]], [[Sepur Mutiara Wetan|Mutiara Wetan]], [[Sepur Joglosemarkerto|Joglosemarkerto]], [[Sepur Logawa|Logawa]], [[Sepur Jayakarta|Jayakarta]], [[Sepur Jaka Tingkir|Jaka Tingkir]], [[Sepur Kahuripan|Kahuripan]], [[Sepur Pasundan|Pasundan]], [[Sepur Sri Tanjung|Sri Tanjung]], [[Sepur Bengawan|Bengawan]], [[KRL Commuter Line]], [[Sepur Bandara Internasional Adi Soemarmo|BIAS]] lan [[Sepur Over Night Services|Parcel ONS (Tengah lan Kidul)]]
| ticketting = Sistem tiket daring; ngelayani pemesenan langsung lan pangubahan/pawurungan kabarangkatan ing loket.
| track = 6 (jalur 1 lan 2: sepur lurus)
| platform = 3 (siji peron sisi lan siji peron pulo sing lagi dibangun peron rada dhuwur)
| pasinyalan = Elektrik tipe [[Len Industri|Sinyal ''Interlocking'' Len]]-02
}}
 
Ning arah wetan setatsiyun iki, sakderenge [[Setatsiyun Ceper]], wonten [[Setatsiyun Ketandan]] sing uwis ora aktif sejak jalur ganda lintas [[Setatsiyun Kuthaarja|Kutoarjo]]-[[Setatsiyun Sala Balapan|Solo]] dioperasikake.
 
== Pratuduh rujukan ==
<center>
<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="4" style="font-size:90%;">
<tr>
<td width="30%" align="center">'''Setatsiyun sadurungé''':{{br}}
[[Setatsiyun Srowot]]</td>
<td rowspan=1 width="40%" align="center">[[Jalur Sepur Kutaarja-Purwasari|Kuthaarja-Purwasari-Sala Balapan]]</td>
<td width="30%" align="center">'''Setatsiyun sabanjuré''':{{br}}
[[Setatsiyun Ketandan]]</td>
</tr>
</table>
</center>
817

besutan