Wikipédia:Angkringan Niti: Béda antara owahan

119 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan sumber
* {{Vote|Y}} [[Naraguna:Rifai muhammad22|Rifai muhammad22]] ([[Parembugan Naraguna:Rifai muhammad22|rembugan]]) 31 Agustus 2019 04.15 (UTC)
* {{Vote|Y}} [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀]]</small>) 30 Juni 2021 12.10 (UTC)
* {{Vote|Y}} — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 1 Juli 2021 04.20 (UTC)
 
Pak {{ping|Meursault2004}}, kula nyuwun dipunangkat minangka birokrat kanthi dhedhasar ''voting'' punika. Matur nuwun [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 13 Sèptèmber 2019 09.39 (UTC)
3.828

besutan