Pagawéan: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
#WPWPJV
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
(#WPWPJV)
[[Barkas:DSC 4986-2.jpg|jmpl|Pagawéan.]]
'''Pagawéan''' iku sajeroning makna sing jembar wujud tumindak utama kang dilakokaké [[manungsa]]. Ing makna sing luwih ciut, tumindak utama mau kanggo golèk [[dhuwit]].
 
2.901

besutan