Cithakan:Panjelasan nominasi AP: Béda antara owahan

c
panganggo → naraguna
Tidak ada ringkasan suntingan
c (panganggo → naraguna)
 
[[Image:Cscr-candidate.svg|left|50px|Lintang iki, siji sikilé kapisah, merlambangaké kandidat artikel pilihan ing Wikipedia.]] Ing bab iki komunitas [[Wikipedia:Usul artikel pilihan|nemtokaké]] artikel apa kang dadi [[Wikipedia:Artikel pilihan|artikel pilihan]]. Artikel pilihan yakuwi karya paling apik komunitas Wikipedia kang nuruti [[Wikipedia:Artikel pilihan/Kriteria artikel pilihan|kriteria artikel pilihan]] kang wis ditemtokaké.
 
Pengusul kandidat disuwun ndandani artikel adhedhasar kritik kang ditampa ing kaca usulan iki. Yèn panjenengan ngusulaké artikel kang panjenengan gawé dhéwé, supaya ditandani minangka "usulan pribadi". Sawijining artikel ora olèh diusulaké dadi artikel pilihan bebarengan karo pangusulan minangka [[Wikipedia:Artikel apik|artikel apik]]. PanganggoNaraguna ora olèh ngusulaké ping pidho sawijining artikel nganti usulan kapisan artikel kasebut wis nampa dhukungan utawa kritikan wis didandani. Nyuwun supaya kritikan ditampa kanthi positif.
 
Supaya duwèni status artikel pilihan, artikel kasebut kudu nggayuh [[Wikipedia:Konsensus|konsensus]] nyetujoni yèn artikel kang diusulaké mau wis miturut karo kriteria kang ana. Konsensus ditetapkan sawisé para ''penilai'' (panganggonaraguna aktif) lan para pengusul nyetujoni. Yèn nganti sawetara wektu kritikan marang artikel durung didandani utawa konsensus ora bisa digayuh, usulan bisa dibusak saka daftar [[Wikipedia:Artikel pilihan/Usulan/Arsip|arsip]].
 
<small class="plainlinks">[http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Featured_article_candidates&action=purge Hapus singgahan]</small> &ndash; <small>[[#toc|Daftar Isi]]</small>
3.814

besutan