Pitulung:Sujarah kaca: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
panganggo → naraguna
c (​)
c (panganggo → naraguna)
 
'''Sajarah kaca''' utawa '''riwayat panyuntingan''' cumepak ing saben kaca utawa artikel ing Wikipedia, kajaba kanggo [[Wikipedia:Kaca astamiwa|kaca-kaca Astamiwa]]. Kanggo ndeleng riwayat panyuntingan sawijining kaca, gunakna [[Wikipedia:Ngulandara|menu]] "Sajarah kaca" sing cumepak jroning wangun ''tab'' ing bagéan ndhuwur sawijining kaca ing Wikipedia. Panjenengan uga bisa ngaksès kaca iki saka pranala sing ana ing kaca [[Astamiwa:Perubahan terbaru|owah-owahan pungkasan]] lan [[Wikipedia:Owah-owahan kagandhèng‎|owah-owahan kagandhèng]]. Riwayat panyuntingan tumrap kaca sing wis dibusak mung bisa dideleng déning para [[Wikipedia:panata|panata]], sing uga bisa digunakna kanggo mbatalaké pambusakan.
 
Riwayat panyuntingan isi daftar suntingan sing dilakoni marang sawijining artikel utawa kaca, sing nyakup: tanggal lan wektu panyuntingan, panganggonaraguna sing ngayahi panyuntingan, [[Wikipedia:Ringkesan|ringkesan panyuntingan]], lan tandha panyuntingan cilik/sithik.
 
{{pitulung-stub}}
3.764

besutan