Wikipédia:Miwiti kaca anyar: Béda antara owahan

c
panganggo → naraguna
c (Wirjadisastra ngalih kaca Wikipedia:Miwiti kaca enggal nyang Wikipedia:Miwiti kaca anyar: ngoko)
c (panganggo → naraguna)
* Sabanjuré kari nerusaké pranala mau lan miwiti kaca anyar.
 
''Cathetan'': Bak pasir (sandbox) kanthi ajeg dibusak, dadi aja lali mènèhi tandha kaca-kaca sing wis digawé kanggo nyunting manèh ing kalodhangan sabanjuré. Yèn panjenangan panganggonaraguna kadhaftar bakal bisa nonton ing pranala Quickbar ''Kontribusiku''.
 
Prelu digatèkaké, Wikipedia iku bauwarna (ensiklopedhi) kanthi isi mardika (bèbas) Kanthi otomatis lisensiné migunakaké [http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License <I>GNU_Free_ Documentation_License</I>]; '''Aja ngelobakaké bahan sing ana hak ciptané tanpa idin sing nduwèni.'''
3.814

besutan