Wikipédia:Owah-owahan pungkasan: Béda antara owahan

c
panganggo → naraguna
c (Bot: Migrasi 3 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q3234746)
c (panganggo → naraguna)
Kaca '''Owah-owahan pungkasan''' kuwi kanggo ndeleng suntingan-suntingan paling anyar marang kaca apa waé ing [[Wikipedia]]. Liwat kaca iki, para panganggonaraguna bisa ndeleng lan ngawasi suntingan panganggonaraguna liyané, saéngga kasalahan-kasalahan bisa didandani lan [[Wikipedia:vandalisme|vandalisme]] dibusak. Pigunakaké [[Wikipedia:menu|menu]] [[Special:Recentchanges|Owah-owahan]] kang ana ing sisih kiwa saben kaca. Panjenengan bisa nyiptakaké pranala menyang kaca kasebut kanthi cara nulis mangkéné: <nowiki>[[Special:Recentchanges]]</nowiki>.
 
Panjenengan bisa milih kanggo ndeleng [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=25}} 25] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=50}} 50] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=100}} 100] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=250}} 250] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=500}} 500] owah-owahan pungkasan; yèn panjenengan ngunjungi kaca utama saka ''Owah-owahan pungkasan'', panjenengan bakal mirsani [[Special:Recentchanges|cacah kang wis dipilih ing kaca preferensi]].