Cithakan:Lading emas: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
panganggé → naragina
c (panganggo → naraguna)
c (panganggé → naragina)
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Belatiemas.png‎
|pesan=PanganggéNaragina ounika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi ''stub'' ing Wikipedia.
 
Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning panganggénaragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.
 
Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi '''Lading Emas Wikipedia.'''
3.828

besutan