Wikipédia:Aturan: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
penganggo → naraguna
c (typo sithik dhisik, isih akeh sing campur basa Indonesia)
c (penganggo → naraguna)
 
== Prakata ==
Ing [[Wikipedia]] basa Jawi iki, ana aturan-aturan sing dadi paugeran umum kanggo miwiti utawa nyunting artikel. Sebagian aturan iku ana sing baku, ana sing isih dadi bahan perdebatan, ana uga sing sifate kontroversial. PenganggoNaraguna kabèh bisa mèlu urun rembuk ing '''kaca dhiskusi aturan''' kanggo partisipasi gawé rumusan aturan sing trep marang perkembangan jaman lan kanggo nunjang pencapaian tujuan bersama.
 
== Aturan sing bisa ditampa kanthi umum ==
 
== Kepriwe aturan iku diberlakukan? ==
''Jenengan'' iku penyunting [[Wikipedia]]. Wikipedia ora duwe "editor kepala" utawa mekanisme vertikal. Sing dadi editor ialah penganggonaraguna-penganggonaraguna aktif sing memantau [[special:Recentchanges|pengowahan-pengowahan pungkasan]] lan gawe suntingan, koreksi/perbaikan format utawa masalah liya sing kurang pas. Dadi, para [[Wikipedia:Wikiwan dan wikiwati|penganggonaraguna]] iku sejatine penulis sekaligus penyunting.
 
Dalam kasus-kasus yang lalu, [[Jimbo Wales]] telah bertindak untuk mencegah pengguna yang terbukti amat mengganggu. Jimbo juga telah membuat beberapa peraturan sebagai peraturan resmi Wikipedia (pirsani ing [http://www.wikipedia.org/pipermail/wikien-l/2002-November/000083.html ini] lan [[:en:User:Jimbo Wales/Statement of principles|pernyataan Jimbo Wales]]).
* [[Wikipedia:Ojo wedhi karo aturan|Ojo wedhi karo aturan]]
* [[Wikipedia:Bot|Hindari nganggo bot]]
* [[Wikipedia:Jeneng penganggonaraguna|Gunakno jeneng kang sopan lan netral]]
 
=== Panduan kelakuan ===