Cithakan:Lading emas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 sasi kepungkur
c
ounika → punika
c (panganggé → naragina)
c (ounika → punika)
 
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Belatiemas.png‎
|pesan=Naragina ounikapunika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi ''stub'' ing Wikipedia.
 
Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning naragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.
3.828

besutan