Es krim gorèng: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Fried ice cream")
 
c
 
{{Infobox food|name=FriedEs icekrim creamgorèng|image=FriedIceCream.jpg|image_size=250px|caption=FriedEs icekrim cream servedgorèng atana aing Thairestoran restaurantThailand|alternate_name=|country=|region=|creator=|course=[[Dessert]]|type=[[Pastry]]|served=WarmAnget|main_ingredient=[[IceEs creamkrim]]|variations=|calories=|other=}}'''Es krim gorenggorèng''' minangka panganan cuci mulut digawe saka sasendok [[Ès krim|es krim]] sing digorengdigorèng kanthi jero, nggawe kulit sing anget lan renyah ing saubengé es krim sing isih adhem.
 
Panganan panganan cuci mulut iki umume digawe karo njupuk sendok es krim ing ngisor suhu sing umume es krim, bisa dilapisi ing endhog mentah, digulung ing potong jagung utawa remah cookie, banjur [[Gorèng kungkum|digorengdigorèng kanthi jero]] . Suhu es krim sing sithik banget bisa nyegah leleh nalika digorengdigorèng. Iki bisa uga diwutahake karo kayu legi lan gula, uga nutul peppermint, sanajan krim utawa madu uga bisa uga digunakake.
57

besutan