Arecales: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (2), tetanduran → tetuwuhan)
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
 
| color = lightgreen
| name = Arecales
| image = Phoenix.canariensis.jpg
| regnum = [[Tetuwuhan|Plantae]]
| divisio = [[Tetuwuhan ngembang|Magnoliophyta]]
8.593

besutan