Michal Bílek: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
 
{{Infobox football biography
| playername = Michal Bílek
| image =Bilek.png
| fullname = Michal Bílek
| dateofbirth = {{Birth date and age|df=yes|1965|4|13}}
8.593

besutan