Carlos Soler: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
 
{{Infobox football biography
| name = Carlos Soler
| image =Carlos Soler 2020.png
| image_size =
| caption =
8.593

besutan