Parembugan Naraguna:Wirjadisastra: Béda antara owahan

175 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
Tenger: Rembugan anyar Wangsulan sumber
 
Saringan [[Special:AbuseFilter/3|Wiki Mrebawani II]] isih murub, Mas. Ora dipatèni, baé? Saringané nge-''{{pranala|1=[https://jv.wikipedia.org/wiki/Special:AbuseLog?wpSearchFilter=3 log]}}'' sawatara besutan. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 23 Juli 2021 15.00 (UTC)
 
:{{ping|Labdajiwa}} Sampun, Mas. Nuwun wis ngélingké ya! [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 24 Juli 2021 04.47 (UTC)
63.848

besutan