Egy Maulana Vikri: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
(Nambah katrangan)
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
{{Infobox football biography
|name = {{PAGENAME}}
|image = Egy Maulana.jpg
| caption = Egy Maulana setelah pertandingan persahabatan melawan [[:en:RCD Espanyol B|Espanyol B]] mendapatkan piala "''the man of the match''"
|birth_date = {{bda|df=yes|2000|7|7}}
8.666

besutan