T. S. Eliot: Béda antara owahan

56 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (3) using AWB)
c (Bot: Nambahi gambar saka: gambar (P18) ing item Wikidata)
 
{{Infobox Person
|name = T. S. Eliot
|image = Thomas Stearns Eliot by Lady Ottoline Morrell (1934).jpg
|imagesize =
|caption =
8.666

besutan