Faqih Usman: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
c
(Nambah rong ukara)
Faqih Usman utawa KH. Faqih Usman yaiku salah sawijining ngulama Islam ing Indonésia nalika jaman kamardikan. Panjenengané uga tinepung minangka aktivis, pulitisi saka parte Masyumi lan mentri agama ing jaman prèsidhèn Soekarno kang duwé latar wuri saka wong dagang. Ing jaman ''Orde Lama'', mèh kabèh mentri agama saka latar pondhok pesantrèn malah kepara wis kyai. Mung Faqih Usman kang bédani senajan naté ngangsu kawruh ing pesantrèn, nanging panjenengané luwih asring urip dadi wong dagang nganti kadhapuk dadi mentri agama kaping pindho.
 
[[Kategori:Tokoh Indonésia]]
4.856

besutan