Faqih Usman: Béda antara owahan

523 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
→‎Mentri Agama: Nambah saparagrap
(Nambah rujukan)
(→‎Mentri Agama: Nambah saparagrap)
 
== Mentri Agama ==
Nalika Kyai Faqih kadhapuk minangka mentri Agama, Indonésia nembé katerak perkara sosial kayata saya munduré moral utawa budi pakarti para wargané, Kyai Faqih nerusaké labuh labet mentri sadurungé yaiku KH. Fathurahman Kafrawi kang nglebokaké kawruh agama ana pamulangan ing pawiyatan, senadyanta piwulangan agama ora mangaribawani munggah kelas, nanging kawicaksanan kasebut kalebu wigati. Ing sisih liya ana gorèhing panggalih déning para nasionalis jalaran para guru agama kurang nguwasani kawruh ngèlmu umum.
 
== Rujukan ==
4.856

besutan