Faqih Usman: Béda antara owahan

278 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
→‎Jaban Muhammadiyah: Nambah saparagrap
(→‎Pakumpulan: Nambah anak sirah)
(→‎Jaban Muhammadiyah: Nambah saparagrap)
 
=== Jaban Muhammadiyah ===
Saliyané ing Muhammadiyah, Kyai Faqih uga ubet ana ing pakumpulan parte Masyumi lan tentara Hizbullah. Sajroning pemilu 1955 panjenengané kajatah kursi ing konstituante minangka sulihing Masyumi nganti bubaring konstituante déning Dhekrit Prèsidhèn surya ping 5 Juli 1959.
 
== Mentri Agama ==
4.863

besutan